Näin pääsiäisenä muistin, että mullahan on blogi. Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt jo hetki tai kaksikin aikaa. Mutta ollaanhan sitä sentään Hämeessä. Että kuuluu ikäänkuin melkeinpä asiaan tämä hidastelu. 

Miten siinä aina näin käykään, että kaikki juhlapyhät tuppaavat meillä päättymään järveen. Niin tänäkin viikonloppuna, kun sekä vanhin, että nuorin kokeilivat järviveden lämpötilaa. Kylmäähän se oli tälläkin kertaa. Ja taas flunssaa sairastaa ainoastaan se, joka pysyi kuivalla maalla. Pitäisiköhän vaihtaa taktiikkaa minunkin.

Onneksi pääsiäiseen on mahtunut paljon muutakin: ulkoilua, kalliokiipeilyä, nuotiolounaita, sukulointia,kyläilyjä, synttäreitä, lastenhuoneen remonttia ja kesäisiä kelejä. Monta yrttiäkin on istutettu odottamaan maan lämpenemistä.

Tänään tapasin myös ensimmäisen hyttysen. Kovin oli tokkurainen hän, mutta lupasi ryhdistäytyä kesää kohti.

 

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja kuvat ja tekstit! =) Tykkään kovasti. Minäkin näin vasta ensimmäisen kärpäsen pihalla. Lappiinkin on tullut vihdoin kevät.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sakru :), mukava kuulla. Tämä on tosiaan vuoden ihmeellisintä aikaa. Pieni kevätmania meinaa puskea, kun kaikkea haluaisi ehtiä tehdä :)

  VastaaPoista
 3. mää jo oottelin että sä jotain edes kirjottaisit. Toiveena ois esim remppa-kuvia ym. ;)

  VastaaPoista
 4. No katsotaanpas Riksu, jos vaikka tuo toive vielä joku päivä toteutus :)

  VastaaPoista